LED-Neon als alternatief voor retro NEON

Laat u ook inspireren door de 'look' van echter neon. De nolstaligische uitstraling van de glazen buizen met gas en kleurpoeder erin, die voor een ongekend effect zorgen. Nu is er de mogelijkheid deze uitstraling te verkrijgen, zonder deze redelijk kostbare techniek: LED-Neon. 

LED verwerkt in een silicone slang in diverse kleuren. Met steunen gemonteerd op een wand of op een stevige plaat, kan de LED-Neon  slang in vorm worden gemaakt. Met kleine verbindingen tussen de diverse stukken en kleuren, kan er elke vorm of logo worden verkregen.

Waarom LED-Neon

- Elk logo, elke vorm mogelijk door de flexibele vormen van de verlichting
- Laag energieverbruik, lange levensduur tot wel 50.000 uur
- Zelfde uitstraling als echte Neon
- Geen jaarlijks onderhoud. Bij Neon verplicht vanwege hoogspanning
- Hoeft niet elke 7 jaar te worden gereviseerd

Onze werkwijze

Stuur ons uw aanvraag met de tekst , letterstype of een logo met de kleurenen de maat.

Wij maken op basis van uw gegevens een voorstel voor de beste manier om uw reclame tot leven te brengen. Een prijsvoorstel, samen met een visuele schetstekening, zodat u kunt inschatten hoe de reclame overdag en 's-nachts tot uiting komt.

Zijn we het een over wat er gemaakt zal gaan worden, tegen welke prijs, dan sturen wij u een bevestiging met 2 facturen. 1 voor de aanbetaling en 1 voor de restantbetaling achteraf. Na de aanbetaling nemen wij uw rclame in productie en verzoeken wij deze binnen 3-4 weken te leveren.

U ontvangt de reclame compleet met alle montage-materialen en aansluitingen en handleiding. Optioneel kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.