Skip to main content

Op zoek naar lichtreclame voor je bedrijf? 

  Met lichtreclame zet je het bedrijf in de 'spotlight', zowel overdag maar vooral als het donker is. De opvalwaarde van je bedrijf zal een stuk groter. Met de juiste gevelreclame onderscheidt je jouw bedrijf van de buurman. Laat je klanten duidelijk zien waar je bent met de juiste lichtreclame of het nu gaat om een meer eenvoudige lichtbak of luxe LED letters. Bij YSO Lichtreclame kunnen we elke wens produceren.

   

  Mogelijkheden van lichtreclame

  Wij bieden lichtreclame in alle vormen en maten. Afhankelijk van je wens, het budget en de mogelijkheden, kiest je zelf de mooiste gevelreclame voor je bedrijf. Er zijn veel verschillende mogelijke vormen zoals: verlichte gevelreclame, verlichte letters, lichtbakken - zuilen. Afhankelijk van je wensen en mogelijkheden, kijken we naar de beste oplossing.

  Verlichte letters

  Verlichte letters is de meeste gebruikte vor van gevelreclame. Wij maken onderscheid tussen dunne verlichte letters; dunne slimline LED letters voor kleinere reclames en 3D doosletters, dikke, robuuste lichtreclame LED letters voor grote reclames tot wel 3 meter hoog. Wij produceren de letters standaard in 4 varianten om alle verschillende uitstralingen te produceren; Frontlight, Backlight, Complilight (zijkanten verlicht) en Linelight (met Neon-effect).

   

  Bekijk onze verlichte letters

  Lichtbakken

  Lichtbakken zijn een budget vriendelijke manier van lichtreclame. Ze zijn leverbaar in standaard maten of op elk gewenste maat te vervaardigen. Ze zijn te gebruiken als flexibele reclamedrager door de inhoud te kunnen wisselen maar worden vaak ingezet als vaste blikvanger van je bedrijf.

  Lichtbakken kunnen losstaand worden geplaatst als totem of zuil, tegen de gevel worden gemonteerd of als uithangbord fungeren in elk gewenste vorm en maat. De uitstraling van lichtbakken kan erg verschillende zijn van een plaat met reclame tot uitgefreesde en ingelegde letters met zijkant verlicht. De mogelijkheden zijn echt oneindig!

   

  Lees meer over lichtbakken

  Reclamezuilen en totems

  Totems en reclamezuilen zijn in principe losstaande lichtbakken. Meestal worden deze aan de straat geplaatst als je bedrijf iets verder van de straat af staat en worden de reclamezuilen en totems 2-zijdig gemaakt, zodat ze vanaf beide zijden goed leesbaar zijn en opvallen.
  Reclamezuilen en totems kunnen in elk gewenst formaat worden gemaakt, wij houden rekening met de wind-belasting en constructie op de locatie. Zuilen kunnen worden ingericht met een plexiglas plaat en eventueel flexibele reclame of met uitgefreesde delen met vaste, opvallen lichtreclame voor je bedrijf.

  Vraag offerte aan voor reclamezuilen!

  Wat kost een lichtreclame?

  De kosten van een lichtreclame lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van vele factoren door vorm, formaat en materiaalkeuze. Kies je voor een meer eenvoudige Freesletter - Dibond of Acrylaat - als gevelreclame, een  lichtbak - rechthoekig of rond - als lichtreclame of voor luxe verlichte letters, vrij gemonteerd tegen de gevel. Voor elk budget is er wel een passende reclame te vinden. 

  Bedenk altijd dat een lichtreclame niet elk jaar wordt vervangen en wat deze voor je bedrijf doet. Hoeveel extra klanten het naar je bedrijf trekt en wat de het je opbrengt. Dit is een diepte investering waarop men zo min mogelijk moet besparen.

  Wat is lichtreclame?

  Overdag en 's nachts zichtbaar zijn voor je klanten, dat is waar het om gaat! Men moet altijd kunnen zien wie je bent en wat je doet. Overdag een mooie, goed zichtbare reclame, welke 's nacht ook zichtbaar is door verlichting. Dit kunnen we maken met lichtreclame. Van een eenvoudig gevelbord of gevelreclame met een spot tot luxe verlichte LED Letters. Het gaat niet alleen om op te vallen, het gaat om te worden herkend en de sfeer die je als bedrijf wilt achterlaten.

  Inzet van gevelreclame

  De inzet van lichtreclame kent vele mogelijkheden. De gastronomie gebruikt ze voor hun naam en prijslijsten op straat als teaser. Middelgrote bedrijven, welke lokaal zichtbaar moeten zijn, zoals winkels, bedrijven, discotheken, benzinepompen, kunnen niet meer om een opvallende lichtreclame heen, anders rijden mensen het bedrijf zo voorbij. Denk niet alleen aan reclame-uitingen. Bewegwijzering en straatborden zijn ook reclame maar dienen simpelweg een ander doel.

  Beroemde en historische reclames

  Wie kent niet de grote lichtreclame van 'van Leeuwen buizen' op het dak bij Rotterdam of het Philips Klokgebouw in Eindhoven. De kerstboom in de televisietoren bij Lopik. Allemaal iconische buitenreclame van bedrijven die heel herkenbaar zijn en het bedrijf op een geweldige manier laten opvallen. Dit kun jij ook met lichtreclame bereiken! Kom met ons praten dan gaan we samen op zoek naar een passende mogelijkheid voor jouw!